Mobil Kisokos

Milyen egyszerű lenne, ha csak előkapnánk a telefonunkat, és máris tisztában lennénk a minket körbevevő cégek, intézmények, bevásárlóközpontok és kutak listájával, nem igaz? A Mobil Kisokossal bármikor megoldható!

Mobil Kisokos

Az alkalmazás 9 menüpontot biztosít számunkra: a körülöttem térképet, a körülöttem listát, a cégkeresőt, akció keresőt, termék keresőt, a közhasznút, a kiemelt partnereket, kategóriákat, és a kapcsolatokat.

Az opciók nevei magukért beszélnek, így hát nem is koptatom az ujjaimat. Az app segítségével rengeteg szituációban egyszerűbbé tehetjük hétköznapjainkat. Így például nem kell külön honlapokon keresgélni egy-egy állami intézmény nyitvatartását, bármikor csekkolhatjuk egy-egy cég akciós termékeit. Akkor sincs gond, ha sürgősen benzinkutat kell találnunk, hiszen az alkalmazás megmutatja a közelben lévő összes töltőállomást.

Plusz szolgáltatásként, elérünk még egy Youtube letöltőt, bármikor elolvashatjuk Horoszkópunkat, nyomon követhetjük a Valuta árfolyamot, és segítségével megtalálhatunk minden WiFi hálózatot.

Hasznos app, folyamatosan bővülő adatbázissal, egyszerű de átlátható kinézettel. Ha szükségetek van rá, töltsétek ezerrel:

Letöltés:

Google Play

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s