Nemzeti Sport Online | Forma 1 és NB I

A Nemzeti Sport Online a minden sporthírt átfogó alkalmazása után úgy döntött kiadja a Magyarországon legkedveltebb sportágak specifikus alkalmazásait is.Ezzel a lépéssel még több hír és érdekesség juthat el a sportágak szerelmeseihez, okostelefonjaikon keresztül.

Nemzeti Sport Online Formula 1

Az NSO alkalmazásával könnyedén megtudhatjuk a világbajnokság állását, s emellett a pilóták életrajzát is elolvashatjuk. Mindezen felül az egyes futamok történetét, s a pontos menetrendet is megtudhatjuk a program segítségével.

Hazánkban most hétvégén kerül megrendezésre a Magyar Nagydíj!

Nemzeti Sport Online NB I

Az NB1 alkalmazásban minden olyan információt megtudhatunk, amely a hazai bajnokságot érinti. A legfontosabb hírek mellett az egyes mérkőzések pontos időbeosztását, a tabella jelenlegi állását, a csapatok összetételét, a játékosok-, edzők, bírók fényképes életrajzát, sőt az egyes stadionok pontos leírását is megtudhatjuk. A galériában pedig az egyes találkozókon készült fényképeket tekinthetjük meg.

Ezen kívűl még létezik egy harmadik, sportág specifikus alkalmazás, mely a Nemzeti Sport Online Vizes VB nevet kapta. Az úszás, vízilabda, műugrás és hosszútávúszás eredményeit követhetjük nyomon. Emellett pedig a magyarok menüpont alatt a hazai sportolók által elért eredményeket láthatjuk.

Mindhárom alkalmazás ingyen elérhető a Marketen. Úgy gondolom, hogy a sportág szerelmeseinek egy-egy igen hasznos alkalmazást hozott létre az NSO. Szóval ne várjatok, töltsétek a nektek megfelelőt! 😉

Reklámok

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s