Drag Racing

Itt a bizonyíték arra, hogy egy 2D-s játékot is meg lehet csinálni úgy, hogy az jó játékélményt nyújtson. A Drag Racing is ilyen. Semmi extra nincs benne, egyszerű kezelhetőség, egyszerű játékmenet, mégis igazán addiktív játék. 🙂

 A játékmenet és a körítés nem kínál semmi újat. Pénzt és tiszteletpontokat szerezhetünk, melyek feltételei a fejlesztéseknek. Minél fejlettebb a kocsink, illetve mennél jobban fejlesztjük a motort, a turbót, a kipufogót, a nitrót, a kerekeket, vagy csökkentjük a tömegét, annál sikeresebbek leszünk. Ügyelnünk kell a tökéletes váltásra, az indulási fordulatszámunkra és a nitro jó ütemben történő használatára, mert nem túl célravezető füstölő/pörgő kerekekkel indulni. Az ideális fordulatszámot jelzi nekünk a játék, de ahogy észrevettem, nem mindig az a tökéletes.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Négy játékmenet közül választhatunk: Kezdő szint (+pénz); Amatőr szint (+pénz); Profi szint (+pénz); Címmérkőzés (+pénz,+tisztelet); Online (+pénz,+tisztelet). A 4 játékmenet közül az Online versenyekkel kereshetjük a legtöbb pénzt, és azon belül szerezhetjük meg a legtöbb tiszteletet.

A játék legnagyobb előnye,hogy a legkisebb hardverrel rendelkező telefonokon is akadás nélkül fut.

Letöltés:

Reklámok

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s