Shush! Ringer Restorer

Mindannyian kerültünk már kellemetlen helyzetbe amiatt, hogy kedvenc PDA-nkra vagy éppen okostelefonunkra egy nem várt pillanatban érkezett hívás, vagy valamiféle értesítés. Előfordulhat, hogy, elfelejtjük lenémítani készülékünket, vagy lehalkított készülékünket, tárgyalás, mozizás után nem állítjuk vissza. Ezzel akár egy fontos hívást is el mulaszthatunk. Van erre megoldás? A válaszom: Igen! 😉 

A Shush! Ringer Restorer nevű program képes arra, hogy miután lehalkítottuk telefonunkat, az előre megadott idő intervallum letelte után, képes visszaállítani a hangerőt, a megadott szintre. Abból, hogy elfelejtük visszaállítani a hangerőt, legalább annyi kellemetlenség történik, mintha le se halkítanánk. Fontos hívásokat halaszthatunk el emiatt. A Public Object viszont szerencsére elhozta Nekünk a megoldást, az említett programmal.

Shush! névvel illetett programocska ugyanis azt a célt hivatott szolgálni, hogy amikor mi magunk (manuálisan) csendes üzemmódba helyezzük a telefonunkat, akkor ő automatikusan felkínálja Nekünk a lehetőséget, hogy mikorra szeretnénk, ha a készülékünk – automatice – újból hangos profilba állítaná be saját magát.

Mihelyt halk profilt állítunk be a telefonunkon, a program működésbe lép. A lehalkítás természetesen történhet az értesítési sávról is, widgettel, de akár a hangerő-szabályozó billentyűkkel is!

A programot sajnos minden ki- és bekapcsolás után újra élesítenünk kell, mivel a beállításainkat – egyelőre még – nem jegyzi meg. Amit viszont nayon hiányoltam a programból, hogy a csendes üzemmód kezdeti idejét nem állíthatjuk be benne – pedig igazán csak ez a funkció tenné fel a pontot az “í”-re!

Mindenesetre egy nagyon hasznos alkalmazásnak tartom, biztosan hasznát fogom venni. Remélem ti is! 😉

Letöltés:

Reklámok

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s