Samsung Galaxy S WiFi 5.0

Úgy látszik a Samsung minden kategóriában szeretné képviseltetni magát. Androidos csúcstelefonjai, és a méltán neves tablet sorozata után most a médialejátszók kategóriájába szeretne betörni a Samsung két készülékkel: a Galaxy S WiFi 4.0-val és 5.0-val. A két készülék igazából csak kijelző méretben különbözik egymástól. A következőkben a Galaxy S WiFi 5.0-át mutatom be nektek.

A dolog lényege a Copy Paste. A Samsung fogta a Galaxy S hardverpakkját és átültette egy nagyobb kijelzövel rendelkező készülékbe, melynek dizájnja a Galaxy S II alapjait tulajdonította el. Azaz egy 1 GHz-es ARM Cortex-A8 CPU és egy PowerVR SGX540 grafikus gyorsító található, ezek mellé pedig 512 MB RAM és 8 vagy 16 GB belső memória társul. A készüléken az Android OS 2.2.2-es Froyo nevezetű platformja fut. A Samsung ezt megspékelte a TouchWizz kezelőfelülettel.Ha hinni lehet a pletykáknak, lesz majd Gingerbread frissítés, ennek időpontja azonban egyelőre még nem ismert.

A következőkben képekkel és videóval próbálom megismertetni veletek a készüléket, hiszen a kütyü sajnos még nem volt a kezemben.

A Samsung hivatalos fotói…

…és a Specifikációk:

A hivatalos videó:

A ProHardver által szerkesztett PH!TV egy egész műsort szentelt a készülékre, melyben kivesézik tudását,külsejét, és mindent amit tudni lehet róla. A fél órás műsort itt találjátok meg.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Egy igazán részletes tesztet olvashattok a pdafanclub oldalán amelyet itt olvashattok el.

A készülék hivatalos oldala.

Reklámok

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s