Elérhető mobilinternet csomagok feltöltőkártyásoknak!

Úgy gondoltam összeszedem a három szolgáltató feltöltőkártyásoknak szánt kínálatát. Mint azt tudjátok az Android platform mobilinternettel használható ki legjobban, internet nélkül olyan mint a tél, hó nélkül! Mivel a szolgáltatók igazán csak az előfizetéses internetcsomagokat reklámozzák, így most jöjjenek a feltöltőkártyásoknak szánt mobilinternet csomagok.

internet

A Telenor  5 mobilinternet csomagot kínál az ügyfeleknek:

Mobil Online 50 MB

Ahogy a nevében is benne van, ez a csomag 50 Mb adatforgalmat biztosít számunkra, havi 590 Ft-ért.E-mailezésre, és néhány oldal megtekintésére elég ez a csomag. Hosszabb távon ez elég karcsú adatmennyiség.

Mobil Online 100 MB

Ez már egy nagyobb csomag, mely egyértelmüen több mindenre elég. Havi  990 Ft-ért 100 Mb adatforgalmat kapunk.

Mobil Online 500 MB

Ezzel a csomaggal igazán ki tudjuk használni Androidos okostelefonunkat. Háttérben futó alkalmazások szinkronizálása mellett, rendszeres e-mailezésre és böngészésre lehet használni. 500 Mb-ért havi 1990 Ft-ot kell fizetnünk.

Mobil Online 1Gb

Dupla adatmennyiség, dupla lehetőség. Ezt akár már kisebb programok letöltésére is használhatjuk, a fentebb felsoroltak mellett. A csomag ára, havi 2490 Ft.

Mobil Online Flexi

Az igazi netszörfösöknek. Korlátlan adatforgalmat biztosít számunkra. Ezzel a csomaggal megállás nélkül internetezhetünk. Letölthetünk, e-mailezhetünk, böngészhetünk, akár megállás nélkül! A csomag ára,havi 5490 Ft.

A T-mobile 3 különböző méretü csomagot ajánl nekünk:

Domino Go! Net S

Havi 30 Mb adatforgalom 590 Ft-ért. Ebben a kategóriában a  Telenor kínálata kedvezőbb.

Domino Go! Net M

100 Mb adatforgalmat biztosít, havi 990 Ft-ért. A Telenor kínálatával megegyező ajánlat.

Domino Go! Net L

Havi szinten 500 Mb adatforgalmat használhatunk fel 1990 Ft-ért.  Teljesen megegyezik a Telenor ebben a kategóriában nyújtott kínálatával.

A Telenor  sokkal széleskörűbb internetcsomag kínálatot nyújt előfizetőinek, így többféle variáció közül tudunk választani.

A Vodafone 3 kategórián belül 5 internet csomagot kínál előfizetőinek:

MobilWeb Napijegy:

Napi 150 Ft-ért internetezhetsz mellyel mindössze 10 MB adatforgalmat használhatsz fel. Egyértelműen nagyon kevés, de hasznos dolognak találom ezt a csomagot, hiszen ha csak ritkán szeretnél internetezni telefonodon, amikor nincs WiFi, akkor tökéletes megoldás. Gondolok itt arra ha például egy fontos e-mailt szeretnél megnézni.

MobilWeb Hobbi:

Havi 1000 Ft-ért egy 50 Mb –os csomagot kapsz.  Ennek a kategóriának az abszolút győztese a Telenor. A legkedvezőbb ajánlatot ők nyújtják.

MobilWeb Profi:

500 Mb adatforgalom havi 2000 Ft-ért. Ebben a kategóriában mindhárom szolgáltató azonos árak mellett kínálja az 500 Mb-ot.

Vodafone Internet 1GB

Havi 3000 Ft-ért kapunk 1 Gb adatforgalmat. Ebben a kategóriában a T-mobile nem képviselteti magát, a Telenor pedig 500 Ft-al olcsóbban kínálja nekünk ezt az adatmennyiséget.

Vodafone Internet 5GB

Havi 5500 Ft-ért kapunk 5 Gb adatforgalmat. Nem rossz ajánlat, de a Telenor ezt is felül szárnyalja a szintén ennyibe kerülő Mobil Online Flexi csomagjával, amely korlátlan adatforgalmat biztosít számunkra.

Úgy gondolom egyértelmű, hogy a három szolgátató közül, a feltöltőkártyásoknak nyújtott internetcsomagokat legkedvezőbb áron a Telenor Hungary biztosítja.

Válogassatok a csomagok közül,rendeljétek meg, aztán irány internetezni mindenkinek! 😉

Reklámok

2 Comments

  1. Jó cikk, de kíváncsi lennék a telenor mobil online flexi csomag szerződésére esetleg véleményekre, hogy az a korlátlan adatforgalom mennyire korlátlan és hogy a távoli asztal szolgáltatással letöltött (otthoni gépről át-töltött ) vagy az e-mail fiókról leszedett adatokra vonatkozik-e a fáljmegosztásról szóló korlátozás.

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s