Bloat Freezer

Bármilyen gyártótól is választunk telefont, egy idő után rájövünk, hogy a hasznosnak beállított programok egy részét nem használjuk. Ennek ellenére ezek a programok gyakran a háttérben tevékenykednek, fogyasztva a memóriát és az akksit. Erre megoldás a szóban forgó program!

A program használatához Root jogosultsággal kell rendelkeznetek!

Egy program eltávolítására két lehetőségetek van: leszedjük őket(ehhez kotorászni kell a mappákban) vagy lefagyasztjuk őket a Bloat Freezer-rel! Utóbbinak meg van az az előnye hogy nem kell kutatni a mappákban, hanem egy felületen látunk minden egyes programot. Amelyiket feleslegesnek érezzük, pár pillanat alatt lefagyaszthatjuk, s akármikor ki is olvaszthatjuk azt.

Ha valamit lefagyasztunk, az nem fog többet automatikusan elindulni a háttérben, sőt még a programok közül is eltűnik ( Így csak olyat fagyasszatok le, amit valóban nem használtok).

Alkalmazás áttekintése mozgóképen:

Szóval az alkalmazás igen hasznos, leszámítva a két hátrányát, amely a Root-jog és az hogy az alkalmazás 290 Ft-ba kerül. Az előbbi az Androidos körökben mindennapos, a 300 Ft-os összeg pedig nem fog földhöz vágni minket! 😉

Letöltés:

Bloat Freezer

Reklámok

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s