Az Android térhódítása ( Vezetékes telefon, Netrádió )

Úgy látszik a Google szeretne mindent behálózni, és a lehető legszélesebb körben szeretné elérhetővé tenni saját operációs rendszerét, az Android OS-t. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy telefonok, tabletek, és okosórák után az Android már a vezetékes telefonokon és rádiókon is él és virul.

A francia Archos korábban médialejátszóiról volt híres, most viszont két termékével kitűnik a gyártók közül. Ez a két termék nem más, mint az Archos 35 Smart Home Phone vezetékes telefon és az Archos 35 Home Connect internetes rádió. Mindkét készülék Android OS-t futtat.

Archos 35 Smart Home Phone:

Ez a készülék nem más, mint egy otthoni, a vezetékes telefonhálózatba csatlakozó vezeték nélküli kézibeszélős készülék. A kis egység természetesen képes az androidos mobilokkal való együttműködésre, azaz a Google fiókkal való szinkronizációra. Igen, ez valószínűleg az egyedüli olyan otthoni vezetékes hálózati telefon, amellyel megnézhetjük Facebook üzeneteinket, majd nyomhatunk egy Angry Birds menetet.

A készülék $159-os (30e Ft) áron lesz kapható.

Archos 35 Home Connect:

A készülék maga, egy Android OS-t futtató internet rádió. A kis készülékben nem kevesebb, mint ötvenezer webes rádióadó címe került tárolásra, tehát unatkozni nem igazán fogunk. Emellett a csak WiFi csatlakozással ellátott készülék beépített akkujának hála akár a strandra is levihetjük a nagy melegben. Akinek ez még nem lenne elég, a készülék képes a videohívások lebonyolítására, és az érintőképernyőnek és Androidnak hála nem marad ki az ébresztőóra, vagy épp a időjárás-előrejelzés funkció sem. Sőt, a készüléket még bébimonitorként is lehet használni!

A furcsa rádiót $149-ért (~28e Ft) lehet majd megvásárolni.

A képre kattintva az Archos hivatalos honlapját érhetitek el.

Reklámok

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s