Festbook | Fesztiválozz Androidos telefonoddal!

Az iskolai és az egyetemi tanév lezárásával szinte egyidőben kezdetét veszi az idei nyári fesztiválszezon, ahol a fiatal közönség a legnagyobb kedvenceikkel, s a világ leghíresebb előadóművészeivel találkozhat.

A rendezők felismerték az okostelefonokban rejlő lehetőséget, így kiadtak egy ötletesen elkészített naprakész alkalmazást. Ebben az évben az első, Marketen megjelent, a témával kapcsolatos alkalmazás az Origo által fejlesztett Festbook, mely tulajdonképpen nem más, mint egy mobil-programfüzet, ahol egyszerre érhetjük el az összes rangos eseményt. A térképen megnézhetjük a színpadok elhelyezkedését, s akár értesítőt is beállíthatunk a kedvenc előadásunkra.

Bár működésében igen egyszerű program, de a fő célját maradéktalanul ellátja,ugyanis a nap bármely percében pontos információt kaphatunk arról, hogy éppen melyik a soron következő koncert az adott  fesztiválon.

Amennyiben ellátogatunk a legnagyobb hazai szabadtéri rendezvények egyikére, úgy az előbb említett, ingyenesen elérhető alkalmazás életmentő szerepet tölthet be annak érdekében, hogy bármikor eligazodjunk a tömegben.

 Letöltés:

Reklámok

1 Comment

  1. Visszajelzés: Android feeling

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s