ZTE | Blade és a RAM-ok hanyatlása

Bizonyára mindenki számára ismert a kínai ZTE gyártóóriás, mely korábban csak Vodafone márkanévvel ellátott készülékeket gyártott, valamint a hálózati lefedettséghez szükséges adótornyokat biztosítják kicsiny országunk számára.

A ZTE 2010 őszén viszont megmutatta ,hogyan kell az egész androidos piacot megmozgatni. Bemutatott egy olyan készüléket amely tudásban felvette a versenyt a középkategóriás telefonokkal, az árát viszont nagyon levitték amivel sok okostelefon gyártót kényszerítettek arra, hogy az azonos tudású telefonjaik árát csökkentsék.Ez a modell nevezetesen a ZTE Blade ami 3,5″ multitouch-os  kijelzővel, 600 Mhz-es processzorral és egy 3,2 mp-es kamerával bír.


Akik viszont a korábban említett piros logós hálózatnál vásárolták ezt a készüléket azok kicsit csalódtak a penge erejében. Ugyanis kiderült ,hogy ebben a hálózatban kiadott ZTE Blade 512 RAM-ból csak 256 mb-ot lát, amit egyenlőre nemtudnak orvosolni a hálózat szervizeiben.  Az érdekesség az,hogy ez a probléma más készülékeknél is előfordult de azok  Gen 1-es androidot futtatnak, itt viszont gyári 2.2 Froyo Gen 2-es platformmal láttak napvilágot aminél eddig nem történtek hasonló problémák.
A Vodafone nem tagadja a problémát, viszont nem is említ róla a hivatalos honlapon.

( Egy apró észrevétel :  Számomra elég furcsa ,hogy egyre kevesebb Balázs és János által reklámozott boltban lehet Blade-et kapni 😉  )

Páran már sikerrel jártak a hiba orvoslásával kapcsolatban. Itt olvashattok erról bővebben: http://zteportal.com/zte-blade-256mb-ram-bol-512mb-ram/

Reklámok

5 Comments

  1. “Páran már próbálkoznak a hiba javításán”
    Nem csak próbálkoznak, meg is oldották, nagy felháborodás volt ebből az év elején a tmobilos készülékeknél, viszont a T kiadott egy zip-et amivel feloldhatóvá vált a letiltott memória(sőt a boltban meg is csinálták ingyen).
    Hogy a Vodafone-nál mi a helyzet azt nem tudom.:)

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s