Androidos kiegészítők a Logitech-től!

A Logitech bejelentette, hogy hamarosan már androidos kiegészítőket is elérhetünk a kínálatban. Az elismert  számítástechnikai kiegészítőket gyártó cég három terméket kínál a felhasználók számára, melyek állandó kiegészítőkké válva, megkönnyíthetik az androidos készülékek tulajdonosainak életét.

Logitech

Logitech Tablet Mouse for Android™

A gyártó specifikációi szerint akár 100 méteres távolságból is zökkenésmentesen használható, bár a való életben erre a hatalmas hatótávra sosem lesz szükségünk.  Az eszköz a gyártói adatok szerint a Honeycomb OS-t futtató tabletekkel kommunikál. A Bluetooth technológiát használó egér jelenleg 50 dollárba (49.9 USD) kerül, melynek dobozában egy védőtokot is találunk, a sérülések megelőzése végett.

Logitech Tablet Keyboard for Android™

Szintén Bluetooth technológián keresztül kommunikál a Honeycomb OS-t futtató készülékünkkel. A billentyűzet tokját állványként is használhatjuk, melynek segítségével  egyfajta notebook-ká alakíthatjuk tabletünket. A kiegészítő  70 dollárba (69.99 USD) kerül.

Logitech Wireless Speaker Z515

Ez a vezeték nélküli hangszóró lehetőséget biztosit számunkra, hogy Android vagy iOS-t futtató készülékünket egy mini zeneközponttá alakítsuk. A hangszóró 10 óra teljesítményre képes, melyet a beépített akkumulátor biztosít nekünk. Legfeljebb 15 méteres távolságból képes megszólaltatni a kívánt zenét. A kiegészítő ára igen magasra sikeredett, 85 dolláros (84.99 USD) ára első hallásra nagyon soknak tűnik, de a Logitech által nyújtott minőség, és a hordozhatóság kárpótolhat minket.

A vállalat legújabb, androidos kiegészítőit ezen az oldalon rendelhetjük meg.

Reklámok

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s